Over ons

Master Tools Center is gespecialiseerd in gereedschap en toebehoren en werkt voor de retailbusiness uitsluitend samen met de bij ons aangesloten agenten.

Master Tools Center importeert zelf haar gereedschap van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren onder andere aan verscheidene gerenommeerde groothandelaren in Europa, maar leveren tevens een door onszelf uitgekiend assortiment via door Master Tools Center getrainde agenten. Onze agenten worden constant geïnformeerd over alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot ons aanbod en zij zullen U met hun kennis uitgebreid adviseren met betrekking tot het voor u meest geschikte assortiment.

Onze producten worden door onze specialisten ingekocht op basis van de volgende kerneigenschappen:

1. Hoogwaardige Kwaliteit

2. Duurzaamheid

3. Gebruiksvriendelijkheid

4. Garantie

5. Scherp geprijsd

Door de vakkennis van Master Tools Center op het gebied van ijzerwaren in combinatie met onze vaste inkooppartners kunnen wij u de beste prijs en service bieden, met name op merkproducten. Denkt U hierbij aan Metabo-DeWalt-Makita-Beta-Facom en uiteraard ons huismerk “Master Tools Center equipment”.

Master Tools Center streeft er naar om voor u een vertrouwd inkoopadres te zijn voor gereedschap zodat wij een langdurige relatie met u kunnen opbouwen. Wij kijken er in ieder geval naar uit u te mogen ontvangen als klant, net als vele anderen die u voorgingen.